Rašyti el. paštu
Į titulinį puslapį Rašyti el. laiską Svetainės medis
MokymasSvietimasSatja Sai BabaVeiklaOrganizacija

Svamio 92-ojo gimtadienio proga pristatoma nauja interneto svetainė, plačiai nušviečianti TSSO veiklą Europos šalyse (anglų k.)

Kviečiame apsilankyti!


www.SaiEurope.org


Medicinos stovyklos, surengtos 2017 m. 14-20 dienomis, atsakaita su nuotraukomis 2017GurupoornimaMedicalcamp.pdf

Medicinos stovyklos 2016 m. lapkritį aprašymas su nuotraukomis >>


*   *   *



Oficiali Tarptautinės Satjos Sai organizacijos pozicija dėl „tarpininkų“ ir „subtiliųjų formų“, kurie teigia atstovaujantys Šri Satjai Sai Babai

 

Tarptautinė Satjos Sai organizacija (TSSO), Šri Satjos Sai centrinis trestas  (ŠSSCT) ir Šri Satjos Sai sevos organizacija (ŠSSSO) buvo įkurtos ir puoselėtos Paties Bhagavano, Jis Pats joms vadovavo. Šios organizacijos griežtai laikosi Jo nubrėžtų gairių, kurios apibendrintai pateikiamos žemiau:

  1. TSSO, ŠSSCT ir ŠSSSO neturi nieko bendra ir niekaip nesusijusios su veikla, vykstančia Mudenahalyje, nei su Šri Satjos Sai Sarasvatės trestu.
  2.  Daugelyje Savo dieviškų kalbų Bhagavanas aiškiai pareiškia, kad Jis nekalba per jokį asmenį ar tarpininką. Mudenahalio grupė teigia, esą Bhagavanas naudojasi Jam atstovaujančiu „tarpininku“.
  3. Bhagavanas aiškiai uždraudė prašinėti lėšų bet kokiems projektams iš sekėjų ir plačiosios visuomenės. Visi Bhagavano vadovaujami projektai buvo užbaigti nerenkant jokių lėšų. TSSO, ŠSSCT ir ŠSSSO laikosi šio dieviško įsakymo.

 

Norintiems sužinoti plačiau, siūlome šiuos šaltinius:

 

Prašome atidžiai išstudijuoti aukščiau išvardytą medžiagą. Raginame visus narius ir TSSO vadovus sutelkti dėmesį į Bhagavano pradėtus darbus ir nesiblaškyti kreipiant dėmesį į trestus ir veiklas, kurios remiasi tarpininkais ir „subtiliaisiais pavidalais“.

 

Skirkime savo gyvenimą dieviškajai misijai ir tarnaukime Jam visa širdimi, protu, siela ir visomis jėgomis.

 

 

TarptautinėsSatjos Sai organizacijos

Prašančio Taryba

2015 m. kovas